Общи условия

Обща информация за почиващите в къща за гости „Рестарт“

Заплатената такса за нощувка включва:

 • туристически данък
 • паркинг
 • електрическо захранване
 • водозахранване – студена и топла вода
 • санитарни помещения
 • кухня / зимна и лятна / оборудвани с всички необходими ел.уреди и посуда
 • безжична интернет връзка
 1. При резервация и настаняване в къща за гости „Рестарт“, всеки посетител е длъжен да се запознае с правилника за вътрешен ред, описан в договора за наем.
 2. При настаняване се изисква да се представи документ за самоличност и сключване на договор за наем за датите на престоя.
 3. Не се приемат и толерират групи, идващи с нагласата или намерението да създават безредици и организирани шумни партита извън рамките на нормалното.
 4. За валидна се счита резервация, направена чрез използване на формата за запитване на уеб страницата, по телефон или имейл.
 5. Преди настаняване, гостите трябва да бъдат регистрирани в договора за наем и да заплатят таксата за ношувка/и, съгласно сумата опомената в договора.
 6. Забранява се паленето на огън извън обозначените места за това. Допуска се ползването на барбекю, скара на дървени въглища и изправни уреди в съответствие с правилата за безопасност.
 7. Настаняването в къща за гости „Рестарт“ се извършва след 14ч. Възможно е да Ви настаним и преди посочения час, но това се определя от заетоста на къщата преди Вашето пристигане след телефонно обаждане.
 8. Часът за напускане е до 12ч. Престой след определения час за тръгване може да се осигури само след предварително съгласуване и срещу допълнително заплащане.
 9. При удължаване на престоя след установените часове на заминаване до 17ч. се заплаща 50 % от стойността на нощувката. За удължен престой след 17ч. се заплаща такса нощувка.
 10. Къща за гости „Рестарт“ предлага на своите гости открити площи и такива в случай на дъжд, сняг или силно слънце.

Правила за вътрешен ред на къща за гости „Рестарт“

 1. По повод празненства, генерирания шум и музика трябва да се ограничи или намали след 2ч. полунощ, за да не смущава почиващите в близост.
 2. Забранява се внасянето на пиротехника от всякакъв вид и китайски фенери.
 3. Строго забранено е внасянето на наркотици, злоупотребата с алкохол и извършването на други дейности забранени от закона. Собственика на имота, по своя преценка може да помоли всяко лице нарушаващо това правило да напусне имота, както и да уведоми органите на реда.
 4. Домашни любимци не се допускат в зоните за настаняване.
 5. Присъединяването на допълнителни гости и външни посетители към дадената резервация става единствено след разрешение от собственика на имота. Отговорност за констатирано нарушение ще носи регистрираното лице и може да доведе до преждевременно прекратяване на престоя.
 6. Забранено е паленето на огън извън създадените за целта огнища.
 7. Всеки гост е длъжен да събира битовите отпадъци оставени след себе си и преди напускането да почисти. Не хвърляйте фасове и други отпадъчни предмети на тревните площи. Навсякъде има поставени пепелници и кофи за смет и отпадъци – Молим да ги ползвате!
 8. Преди напускане на имота всички установени щети или липсващи предмети се заплащат по цени съгласно цените на пазара. Същото е в сила и при увреждането на общите части – кухни, бани, тоалетни, мивки, изводи за вода, ток и др.
 9. Пушенето в затворени помещения не е разрешено. При констатирано нарушение ще бъде начислена такса за допълнително почистване в размер на минимум 50 лв.