ДОБРЕ ДОШЛИ!

къща за гости РЕСТАРТ

Има едно малко селце, което се е сгушило в полите на Стара планина и те кара да забравиш за суетата и да мечтаеш. Част от тази приказна картина сме и Ние – къща за гости ,,Рестарт”. Работим за Вас целогодишно – в празнични, делнични и почивни дни. Вие – нашите гости ще се насладите на чистата, комфортна обстановка, на спиращите дъха гледки, на топлото посрещане на домакините, което ще Ви кара да се връщате отново и отново. Елате, отпуснете се сред красивата природа. Едно чудесно място за срещи, рождени дни, семейни празници, тийм билдинг и почивка.

На двора Ви очаква лятна кухня с барбекю, голяма маса с мека мебел и всички удобства за приготвяне на вкусни гозби. На двора има обособено място за почитателите на открито – място където в ясно, лятно време можеш да се насладиш на звездите, които сякаш те докосват. И не само – място, където можеш да приготвиш рибни ястия на външно кюмбе, консумирайки ги на маса и столове – ръчно изработени и реновирани от дъбови 100годишни бъчви.

резервация

Разположено в източната  част на Стара планина, в пролома на р.Луда Камчия, селото е известно и с минералния си извор – Миризливата вода, подходяща за лечение на опорно-двигателни и гинекологични заболявания.Талисман на селото е Побития камък, за който се носи легенда, че бил лековит – ако болен човек се докосне до него, след време се излекува.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО

Щастие