Политика за защита на личните данни

Информация за нас

Къща за гости „Рестарт“, намираща се в с. Бероново №22, община Сунгурларе, област Бургас, e-mail: office@restart-beronovo.com
Информация за нашето длъжностно лице по защита за данните:
Имена: Дарин Георгиев
e-mail: darko.tania@abv.bg
Нашето отношение към Вашите лични данни :
Ние – къща за гости „Рестарт“ отдаваме голямо значение на защитата на личните данни и събирането и използването на такива само при спазване на изискванията на местното и европейското законодателство. Целта на настоящата „Политика за защита на личните данни“ е да бъдете информирани как обработваме Вашите данни и какви лични данни бихме изисквали от Вас, с каква цел, срок и респективно какви са Вашите права.

Какви лични данни обработваме за Вас?

Възможно е да събираме лични данни за Вас, когато използвате сайта за резервации. В повечето случаи изискваме личните Ви данни за целта на сключване на договор за наем, да спазим законово задължение или да защитим наш законен интерес. Разбира се, при част от услугите ни, самите Вие ни предоставяте тази информация, избирайки и съгласявайки се да ни изпратите информация за себе си. Без тези данни, не бихме могли да направим резервация. Ако не ни представите данни за идентификация, не бихме могли да сключим договор за наем на имота. В зависимост от услугите, които ползвате, може да събираме и обработваме следната информация за Вас:
Общи данни за да Ви индивидуализираме :

  • Три имена
  • Данни по паспорт или лична карта
  • Данни за контакт- телефонен номер или електронен адрес (имейл)
  • При регистрация в сайта ни – имена, електронен адрес, парола

Лични данни, които ни предоставяте за други лица.

Имате възможност да направите резервация от името на друго лице, например член на семейството, приятел или колега. В такива случаи, трябва да се уверите, че този човек е информиран и данните му се предоставят на нас, както и че е запознат с Политиката ни за поверителност на личните данни. Това е Ваша отговорност.

IP адрес

Събираме Вашия IP адрес, когато посещавате нашия сайт. Това само идентифицира своя доставчик на интернет услуги (ISP) и не съществува информация за Вас като физическо лице. Използваме тази информация, за да ни помогне да разберем повече за това, откъде произхожда нашия трафик от сайта.

С каква цел обработваме Вашите данни?

      Резервиране на имот под наем

Използваме преди всичко Вашите лични данни, за да направим Вашата резервация, да се свържем с Вас ако имаме проблеми с Вашата заявка или да ви изпратим електронно потвърждение на направената резервация.

      Обслужване на клиенти

Отдел „Обслужване на клиенти“ обработва данните Ви, за да Ви помогнат например да направите резервация или да отговори на евентуални запитвания, които може да имате преди, по време или след резервацията.

      Клиентски отзиви

Можем да използваме Вашите данни за контакт, за да разберем какви са вашите отзиви за нашите услуги. Това ни помага да разберем и подобрим качеството на обслужването ни и да оптимизираме бизнес процесите си.
Уверяваме Ви, че когато посетите сайта на къща за гости „Рестарт“, за да сме сигурни, че можем да осъществим комуникация с Вас, може да бъдете помолени да ни предоставите информация за Вас / име, телефонен номер, местожителство, имейл адрес и т.н./ Всички тези лични данни, които декларирате са предназначени единствено и само за осигуряване на съответната услуга и не могат да бъдат използвани от трета страна.

      Сигурност

Сигурността на данните, които сте ни поверили е много важна за нас. Ето защо ние защитаваме Вашите данни, като прилагаме всички подходящи организационни средства, с които разполагаме , за да не допускаме неразрешен достъп, неразрешено ползване, загуба или преждевременно заличаване на информация.

Кога изтриваме Вашите лични данни?

Ние съхраняваме цялата информация, която сме събрали за Вас и я унищожаваме в законоустановените срокове, а ако няма такива, в срокове определени от нас и след окончателно уреждане на всички финансови отношения. Не пазим Вашите данни безсрочно.

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променена във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница Ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели къща за гости „Рестарт“ я използва и при какви обстоятелства.
E-mail: office@restart-beronovo.com
Телефон: 0894/967772; 0897054420

Тази политика за защита на личните данни е актуализирана за последен път на 01.01.2022г.